To kvinner i workshop

Veksthuset Ski

Veksthuset Ski har samlet kompetente rådgivere under samme tak, slik at det blir enklere for deg å få gode råd om lån, sparing, forsikring, rekruttering, regnskap, bedrift og juridiske avtaler.

Hvem er vi?

Online Accounting gruppebilde
online accounting

Regnskap og gründerveiledning

Å kunne bruke regnskapet som et styringsverktøy for din bedrift, er viktig. Vi bistår med vanlige regnskapstjenester som bokføring, lønn og årsoppgjør i tillegg til blant annet rådgivning, controlleroppdrag, etablering, endring og avvikling av selskap, bistand styrearbeid og gründerveiledning. I en elektronisert verden hvor geografisk avstand ikke har så stor betydning for et godt samarbeid, er gode relasjoner viktigere enn noen gang. Felles verdiskapning, tilgjengelighet og kunden i fokus er våre hovedmål.
people4you

Din rekrutterings- og bemanningspartner

Er du på jakt etter ny jobb eller skal ansette en person, er People4you rett sted å starte. Siden 2006 har vi levert kvalifisert arbeidskraft til private og offentlige virksomheter. Vi tilbyr rekruttering til faste stillinger, samt faglært og ufaglært personell for korte og lange oppdrag. Som en Revidert Arbeidsgiver via NHO, har vi et sertifisert kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter. Våre DNV-sertifiserte rekrutterere sikrer suksess for kandidater og kunder.
People4you gruppebilde
Gruppebilde Smaalenenes Advokatkontor
SMAALENENES ADVOKATKONTOR

Juridisk rådgivning

Gode avtaler er gull verdt, både for privatpersoner og i næringslivet. I mange faser av livet er det å få juridisk rådgivning noe av det smarteste du foretar deg, enten det er snakk samboerkontrakter, kjøp av hus sammen eller fordeling av arv. Ved Smaalenenes advokatkontor ønsker vi å bistå deg når du har behov for det, enten det er i forbindelse med personlig juridisk rådgivning i en tidlig fase eller ved en oppstått tvist.
Trøgstad Sparebank

Økonomisk rådgivning

Økonomi kan være komplisert og da kan det være trygt å ha en personlig rådgiver. Hvor mye du får jeg pensjon? Har jeg full kontroll over min egen økonomi? Har jeg riktige forsikringer og er dekket i tilfelle…? Har du ikke svarene på dette, kan det være lurt å ta en samtale med en av våre dyktige rådgivere. Vi gir råd både for deg og din bedrift.
Gruppebilde Trøgstad Sparebank