Trappeoppgang Veksthuset

Hva er Veksthuset?

Veksthuset er et fellesskap bestående av kompetansebedrifter innen bank, økonomi, eiendom, juss, regnskap, rekruttering m.m. Her samler vi fagmiljøer som utfyller hverandre, noe som bidrar til å skape et spennende arbeidsmiljø med store muligheter for personlig utvikling. Samtidig tilbys kundene av Veksthuset sømløs og personlig rådgivning, på tvers av fagområder. Dette gjør det enklere for både personer og bedrifter å få dekket sitt rådgivningsbehov, som igjen gir større muligheter til å finne gode, effektive og verdifulle løsninger. Veksthuset har sentral beliggenhet i Askim og Ski, med enkel adkomst med bil og kollektivtrafikk.
Bilde fra seminar
Bilde fra seminar
Bilde fra seminar
Bilde fra seminar
Bilde fra seminar
Gang med dørerLite møterom
Lite møteromKjøkkenområde
Lite møteromKjøkkenområdeMedium møterom
KjøkkenområdeMedium møteromStort møterom
Medium møteromStort møteromGang med dører
Stort møteromGang med dører

Din rådgiver

Tre personer i sittegruppe

Din rådgiver om smått og stort i din økonomi

Vi hjelper deg med boligreisen, hverdagsøkonomien, forsikring, sparing, pensjonsalderen, arv og mye mer. Alt under samme tak.

Ditt møtested for læring

Gjennom seminarserien Input kan du lære om personlig økonomi, investeringer i aksjemarkedet, fondssparing, arv & generasjonsskifte, avtalerett, boligmarkedet og mye mer. Velkommen!

Lav dørterskel

Vi gir deg rådgivning slik at du kan møte livets utfordringene på en trygg og forutsigbar måte. Kom innom for en kaffe og prat om din økonomi!

Næringslivets møtested

Mennesker på åpningen av Veksthuset

Vekst, innovasjon og utvikling

Vi kjenner næringslivet i regionen og gir deg rådgivning slik at din bedrift er best mulig rustet for å håndtere ulike utfordringer. Snakk med oss om vekst, innovasjon og utvikling i din bedrift.

Et møtested for næringslivet

Vi arrangerer møter, konferanser og seminarer for næringslivet i Indre Østfold som gir faglig påfyll, gode diskusjoner og bygger nettverk.

Lav dørterskel

Her kan du komme innom for en kaffe og en prat om økonomi, eiendom og juss for din bedrift

En arbeidsplass

Ledige kontorlokaler

Vi samler kompetanse

Her samler vi ulike fagmiljøer slik at vi kan utfordre og utvikle hverandre. Sammen bidrar vi til vekst, innovasjon og utvikling i lokalt, både for den enkelte innbygger, og for det lokale næringsliv.

Vi utvikler deg som fagperson

Vi tilbyr sømløs rådgivning innen økonomi, eiendom og juss med fokus på det beste for kundene og oss som jobber her.

Vi har plass til flere

Vi har plass enda til flere fagmiljøer. Sammen blir vi bedre og får det morsommere på jobb!
Blide kollegaer