Rådgivere snakker sammen

Veksthuset Askim

Veksthuset Askim har samlet kompetente rådgivere under samme tak, slik at det blir enklere for deg å få gode råd om lån, sparing, forsikring, bolig, regnskap, bedrift og juridiske avtaler.

Hvem er vi?

Gruppebilde Aktiv Eiendomsmegling
aktiv eiendomsmegling

Råd til boligreisen

Bank og eiendomsmegling henger sammen. Begge deler er ofte forbundet med store avgjørelser i livet. Å kjøpe og selge bolig, enten det er for første eller femte gang, er viktige beslutninger som vil påvirke din og familiens økonomi i mange år. Vi snakker gjerne om det som «boligreisen». På denne reisen kan det være godt å snakke med en kompetent rådgiver, enten det er innen bank, eiendom, eller juss.
Smaalenenes Advokatkontor

Juridisk rådgivning

Gode avtaler er gull verdt, både for privatpersoner og i næringslivet. I mange faser av livet er det å få juridisk rådgivning noe av det smarteste du foretar deg, enten det er snakk samboerkontrakter, kjøp av hus sammen eller fordeling av arv. Ved Smaalenenes advokatkontor ønsker vi å bistå deg når du har behov for det, enten det er i forbindelse med personlig juridisk rådgivning i en tidlig fase eller ved en oppstått tvist.
Gruppebilde Smaalenenes Advokatkontor
Online Accounting gruppebilde
Online accounting

Regnskap og gründerveiledning

Å kunne bruke regnskapet som et styringsverktøy for din bedrift, er viktig. Vi bistår med vanlige regnskapstjenester som bokføring, lønn og årsoppgjør i tillegg til blant annet rådgivning, controlleroppdrag, etablering, endring og avvikling av selskap, bistand styrearbeid og gründerveiledning. I en elektronisert verden hvor geografisk avstand ikke har så stor betydning for et godt samarbeid, er gode relasjoner viktigere enn noen gang. Felles verdiskapning, tilgjengelighet og kunden i fokus er våre hovedmål.
Trøgstad Sparebank

Økonomisk rådgivning

Økonomi kan være komplisert og da kan det være trygt å ha en personlig rådgiver. Hvor mye du får jeg pensjon? Har jeg full kontroll over min egen økonomi? Har jeg riktige forsikringer og er dekket i tilfelle…? Har du ikke svarene på dette, kan det være lurt å ta en samtale med en av våre dyktige rådgivere. Vi gir råd både for deg og din bedrift.
Gruppebilde Trøgstad Sparebank
BDO gruppebilde
BDO

Gode råd krever nærhet

Vi er der du er og kjenner utfordringene og mulighetene til det lokale næringslivet. Hos oss møter du rådgivere, revisorer, advokater og regnskapsførere som engasjerer seg for at du som kunde skal nå dine mål. Vi er gode sparringspartnere for bedrifter i alle størrelser og bransjer. BDO er tett på og har fagkompetansen og lokalkunnskapen du trenger. Velkommen til oss!
Indre Østfold Næringsutvikling

Etablering og vekst

Vi bidrar med målrettet kompetanse innen bedriftsrådgivning, næringsutvikling, bransjenettverk og Etablererveiledning. Indre Østfold Næringsutvikling hjelper både etablerte bedrifter og deg som vil starte egen bedrift i Indre Østfold regionen.
Kollegaer i møte